Categorías del blog
Últimos comentarios
Sin comentarios
Búsqueda de blogs

Aquest Nadal regala productes de la terra amb els lots personalitzats de Ca Rosset

Publicado en2014-11-28 por
Favorito0
Aquest Nadal regala productes de la terra amb els lots personalitzats de Ca Rosset

Amb l’arribada de les fes­tes comencen a sorgir els dubtes sobre què podem regalar. Ca Rosset t’ho posa fàcil, elaborant tot tipus de lots amb la combinació que tu triïs entre una àmplia gamma de productes d’ela­boració pròpia. Inclou en el teu lot especial productes com l’Oli de Ca Rosset, un oli verge extra d’olives ar­bequines; una selecció de fruit secs com l’avellana negreta i l’ametlla de mar­cona; una deliciosa melme­lada de mandarina; olives confitades o una exquisit paté d’oliva.

I què tenen en comú tots aquests productes? Que s’obtenen de la cura i el tre­ball minuciós de les terres que els veuen néixer ubi­cades entre Vilallonga del Camp, la Selva del Camp i Alcover.

Després de cultivar i collir les olives arbequines amb què Ca Rosset elabora el seu oli, són premsades en fred amb procediments ex­clusivament mecànics.

Ca Rosset també produeix avellana negreta i ametlla marcona, els fruits secs per excel·lència de les seves terres amb un sabor únic i característic del Camp de Tarragona.

A més, podràs gaudir d’una bona melmelada de man­darina a qualsevol època de l’any així com assaborir olives confitades amb aigua i sal.

I, per acabar, un dels pro­ductes estrella que no pot faltar en aquestes festes és el gustós paté d’oliva elabo­rat de manera tradicional i mantenint l’essència carac­terística d’aquests fruit.

A la nostra pàgina web, www.ca-rosset.com podreu conèixer tots els nostres productes així com el nostre caràcter, la nostra filosofia i la nostra història.

També podeu contactar amb nosaltres mitjançant el te­lèfon 699100901 o enviant un correu electrònic a info@ ca-rosset.com.

Aquest Nadal sigues origi­nal i regala els productes autèntics i autòctons de Ca Rosset.

Productos relacionados
Dejar un comentario
Deja su comentario
Por favor login para publicar un comentario.

Menú

Compartir

Ajustes

Crear una cuenta gratuita para guardar tus favoritos.

Registrarse

Crear una cuenta gratuita para usar listas de deseos.

Registrarse