No hi ha res més especial que l’olor i el gust de les avellanes acabades de torrar, amb aquesta recepta i les avellanes del vostre Saquet de Ca Rosset ho podreu assaborir i sentir a casa vostra l’olor casolà de les avellanes torrades de la manera tradicional.

La Recepta de Ca Rosset

Per torrar Avellanes nomes necessitem un saquet d’avellanes i un forn.

Col·locarem les avellanes a la safata del forn, que nomes ocupin una capa, posarem la safata amb les avellanes al forn a 150º C. ho deixarem torrar durant 20 minuts.

Quan hagin passat els 20 minuts obrirem el forn i amb molt de compte de no cremar-nos remenarem les avellanes de la safata, amb un guant per al forn n’hi haurà prou.

Tornarem a posar les avellanes al forn. quan hagin passar 5 minuts agafarem un parell d’avellanes i comprovarem que estiguin ben torrades,  després de deixar-les refredar; si encara no estan torrades al vostre gust, deixeu les avellanes 2 minuts més, i torneu a comprovar el torrat.

Un cop torrades les avellanes les heu de posar en una capsa de llauna o pot de vidre, i amb un trencanous ja poden assaborir el gust de les avellanes acavades de torrar.

Desitgem que us agradin molt!